anytime

Bezoek Oisterwijk met tentoonstelling natuurfotografie


In de weekenden van  juli is in het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Van Tienhovenlaan in Oisterwijkeen expositie van natuurfoto’s te bewonderen.

De foto’s zijn gemaakt door vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld: Els Oomis en Rob Rokven. Beiden zijn ook actief met het maken van de filmbeelden van de natuurfilm ‘Oisterwijk, Parel in ’t Groen’, die op 31 augustus in het Natuurtheater te zien zal zijn. Els en Rob maakten honderden beelden in de Oisterwijkse natuur, waarvan hun mooiste foto’s worden tentoongesteld.

Film
Na de tentoonstelling, op 31 augustus om 21:00 uur, volgt de presentatie van de natuurfilm in het Natuurtheater van Oisterwijk. Ruim drie jaar zijn de filmmakers er mee bezig. Alle inwoners van Oisterwijk, liefhebbers uit de omgeving en de ons bezoekende recreanten, zijn zowel op de expositie als de filmavond van harte welkom.

Bekijk onderstaande films, hoe de vrijwilligers aan het werk zijn, en wat ze dan ‘zomaar even’ in het bos tegen komen: