banner

Bezoek de Oisterwijkse Natuurpoorten Fietsroute


Ontdek de Natuurpoorten rondom Oisterwijk per fiets!

De Brabantse Natuurpoorten zijn hét startpunt voor een fiets- of wandeltocht door de natuur en altijd voorzien van parkeergelegenheid, een horecapunt, leuke fiets- en wandel-routes en informatie. Hét startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker buiten actief bezig te zijn. Rondom Oisterwijk zijn er een vijftal.

“We zijn weer een fietsroute rijker door ons mooie Brabantse land!”

Zoveel Natuurpoorten bij elkaar in de buurt leent zich uitstekend voor een mooie fietsroute. Annita Schepens van Schepens Fietsverhuur en Arrangementen kreeg hiervoor de opdracht, en met haar kennis van het gebied en de knooppunten is dat goed gelukt!  Met oog voor recreatief fietsplezier werd de route zo ontwikkeld, dat hij in één keer of in twee delen gevolgd kan worden.

Annita Schepens reikt de nieuwe route uit aan Anne Marie Rossou van De Reuselhoeve.

De route leidt langs de volgende Natuurpoorten: Groot Speijck, Nemelaer, De Reuselhoeve, Klein Oisterwijk en de Spoordonckse Watermolen, met in totaal 52 km. De fietsroute met als uitgangspunt de vijf Natuurpoorten, is nu bij de betrokken Natuurpoorten gratis verkrijgbaar.

Fietshuur

In Oisterwijk is een keur aan fietsroutes verkrijgbaar, eventueel ook in arrangementen, en diverse vormen van fietsverhuur, afhankelijk van afstand en interesse. Voor meer informatie en reservering van Oisterwijkse fietsuitjes, bel 06-23903710.