glasvezel

Beeldbank Oisterwijk: Kermis in de stad


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

De Tachtigers: De Kermis

Hebt u zich in het gedruis gestort van de Oisterwijkse kermis? Draaien tot ook de maag zich draait? Mondhoeken omhoog bij de botsauto’s waar opgroeiende jongens zich ’n moment Max Verstappen wanen? Heb u zich bezondigd aan lekstokken, oliebollen en suikerspinnen? Of was u niet bij de grijpers weg te slaan? Hoe ging dat er eigenlijk vroeger aan toe; de kermis? Er wordt weer smeuïg over verteld in ‘De Tachtigers’, een serie die LOVO in 2012 schoot waarin ’n aantal Oisterwijkers op leeftijd verhaalt over festiviteiten en feestdagen in vroeger tijd. Beeldbank Oisterwijk nam de serie graag op bij haar bestanden!