glasvezel

Beeldbank Oisterwijk: Kerkeynd tot Linde-eynd


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Kerkeynd tot Linde-eynd

Een oude ansichtkaart, te zien in de film ‘Kerkeynd tot Linde-eynd’

Op diverse dagen in het jaar (bijvoorbeeld komende zondag 7 juli) kunt u mee voor ‘n stadswandeling van Kerk naar Kerk om een cultuurhistorische rondleiding door het centrum van Oisterwijk mee te maken. Tijdens de wandeling word je begeleid door een gids van Heemkundekring De Kleine Meijerij. Deze vertelt je tal van wetenswaardigheden over de ‘Parel in ’t groen’. De stadwandeling duurt 1,5 uur en start om 10.30 uur bij de Joanneskerk aan De Lind. Je kunt individueel deelnemen en hoeft niet te reserveren.

Ben je wat lastig ter been of ben je nieuwsgierig naar nóg meer interessants over Oisterwijk dan kun je prima terecht bij Beeldbank Oisterwijk waar je de mooie zevendelige reeks “Van Kerkeynd tot Linde-eynd” ondergebracht vindt. De reeks werd gemaakt door Oisterwijk in Beeld en gepresenteerd door Frans Kapteijns. Kijken!