banner

Amio viert jubileum in Natuurtheater Oisterwijk


Op 17 en 18 augustus om 14.00 uur speelt theatergezelschap Amio voor de vijfde keer in het Natuurtheater te Oisterwijk. Dit jubileum vieren ze met hun nieuwe voorstelling Explosies en Prinsessen! Een spectaculaire titel voor een spectaculair jubileum!

Anders dan anders

Een vrolijk en kleurrijk toneel in Natuurtheater Oisterwijk (Foto: Vincent Bouritius en Tom Schoute).

Vijf jaar geleden stond de vrolijke paarse vogel Amio voor het eerst in ons mooie openluchttheater en sindsdien zijn ze daar een vast huisgezelschap. De voorstellingen van Amio zijn speciaal gemaakt voor het Natuurtheater en ook wat anders dan de meeste ouders gewend zullen zijn van “kindertheater”. Kenmerkend is de gelaagde humor voor het hele gezin, de klassieke schurk en de spannende verhaallijn die zich op een hoog tempo ontvouwt. Tijdens de voorstelling worden kinderen en hun ouders gestimuleerd om mee te zingen, te dansen en te helpen met het verslaan van de grote schurk, want de kinderen zijn uiteindelijk altijd de helden bij Amio en Josefien! Na de voorstelling kun je de paarse vogel in het echt ontmoeten, zodat hij je persoonlijk de hand kan schudden. Hij poseert dan ook nog eens voor een foto!

Goed doel

Voor het derde jaar op een rij geven Amio en Josefien ook nog eens een heleboel kaarten weg aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Dat doen ze in samenwerking met verschillende, lokale stichtingen. Voor elke kaart die van tevoren gereserveerd wordt, geven zij een gratis kaart weg. Zo vonden vorig jaar ruim 100 kinderen die normaal gesproken niet zo snel in aanraking komen met cultuur, hun weg naar het Natuurtheater.

DTZ logo low