banner

Wandeling langs elf Oisterwijkse vennen


Wandeling met IVN en LNMH in avondschemer langs elf Oisterwijkse vennen.

Met IVN de Oisterwijkse natuur in (Foto: leny van Schijndel).

Wandel op zaterdag 22 juni onder begeleiding van een IVN-natuurgids langs elf Oisterwijkse vennen. Laat je vertellen welke planten en dieren er leven. Maar geniet vooral van een wandeling op de langste dag van het jaar door de avondschemer. Misschien zeggen namen van soorten als snavelbies, moerashertshooi en moeraswolfsklauw je niet zo veel, maar van het uitzicht over de prachtige vennen en de rust die er van uit gaat kun je altijd genieten.

Zorg er wel voor dat je stevig schoeisel aan hebt, want het is een wandeling van zo’n drie uur. Deze start om 19.00 uur tegenover de ingang van het bezoekerscentrum van natuurmonumenten, Van Tienhovenlaan 4 te Oisterwijk. Deelname is gratis.