banner

Voor het eerst start Beeldkracht Oisterwijk het Zomeratelier


De zomermaanden zijn voor mensen met geheugenproblemen vaak een moeilijke periode, omdat veel vaste activiteiten wegvallen en naasten op vakantie zijn. De cursisten van Beeldkracht gaven ook aan dat twee maanden niet schilderen wel érg lang is. Daarom organiseert Beeldkracht Oisterwijk dit jaar een zomeratelier, op de woensdagmorgen in de maand augustus, met de steun van het FNO fonds.

Beeldkracht Oisterwijk

Lobke van Eeden, collega van Ellen Geerts, verzorgt samen met het Beeldkrachtteam, vier weken een afgeronde teken/ schildercursus in het schilderlokaal van de Krekul. Deze zomercursus is ook toegankelijk voor mensen met geheugenproblemen die geen lid zijn van het reguliere atelier. Het is belangrijk dat deelnemers hun eigen kracht herontdekken en daarbij ervaren wat er nog wél kan.

Een fijne mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met kunstbeoefening. Er is geen wachtlijst maar wel een maximum aan deelnemers. Voor info/aanmelding: Annie de Pina secretarisbeeldkracht@gmail.com.