brabantspronkjuweel

Vocalis Open Air in Haaren


Vorig jaar zijn ze er mee begonnen en wat een leuke en gezellige avond was dat: een optreden, buiten bij de Oude Toren in Haaren.

Vocalis Open Air in Haaren

Ook dit jaar weer zullen zij op deze mooie historische plek in Haaren een Vocalis Open Air organiseren. Deze laatste ‘repetitie’ van het koorseizoen grijpen zij graag aan om u te laten meegenieten van hun vertalingen van nummers van o.a. Queen, Marco Borsato en Ed Sheeran.

Dit jaar treft u Vocalis op woensdag 19 juni vanaf 19:30 uur bij de Oude Toren. Neem lekker uw eigen stoel mee en geniet ervan! Koffie en thee met iets lekkers en fris zijn ter plaatse verkrijgbaar en de toegang is uiteraard helemaal gratis.

Vocalis
Zanggroep Vocalis is een koor van 40 enthousiaste dames en heren die wekelijks bij elkaar komen om onder leiding van een vakbekwame dirigente te zingen. De leden komen voornamelijk uit Haaren en omgeving. Onder leiding van de dirigente Gerrie van Oirschot, wordt wekelijks gerepeteerd.