banner

Film: Vierdaagse van Stanislaus Moergestel


Vanuit Park Stanislaus in Moergestel werd er dit jaar voor de tweede keer een wandelvierdaagse gehouden. Eentje die net even wat anders is dan de gewone avondvierdaagse.

De wandelvierdaagse van Stanislaus in Moergestel (Foto: Rick Denissen).

Woensdag werd er gestart en zaterdag was er een feestelijke inhaal, zodat familieleden de mogelijk hebben om mee te wandelen en de bewoners in het bloemetje te zetten. Daarnaast is deze vierdaagse in de middag, zodat ook de mensen die van zorg afhankelijk zijn gewoon kunnen deelnemen. Ondanks het wat mindere weer en wat aanpassingen in het programma werden samen geweldige dagen beleefd.

Speciaal dank hierbij voor de zorgmedewerkers die ervoor zorgden dat iedereen op tijd klaar staat en al die kanjers die de bewoners elke dag door weer en wind, zon en regen geholpen hebben. Helpende handen waren er veel, maar toch kwam de organisatie er nog enkele tekort. Mocht u volgend jaar in de gelegenheid zijn een steentje bij de dragen, heel graag. Telkens een week na de Moergestelse wandelavondvierdaagse volgt deze vierdaagse van Park Stanislaus, dan kunt u dat alvast in u agenda zetten.