banner

Tour de Brabant gaat voor Finn


De oproep in het Brabants Dagblad om de 12 jarige Finn Westerink uit Reusel te steunen om geld in te zamelen voor onderzoek en ontwikkeling van een adequaat medicijn voor hem en zijn lotgenoten, heeft gehoor gevonden bij de Stichting Tour de Brabant.

Finn lijdt aan een zeer zeldzame en levensbedreigende stofwisselingsziekte, waarvoor nog steeds geen medicijn beschikbaar is. Dat moet veranderen! Onder de bezielende leiding van prof. Smeitink (Radboud universiteit Nijmegen) wordt er hard gewerkt aan deze ontwikkeling. Daar is veel geld voor nodig. U kunt daarbij helpen door op 30 juni a.s. deel te nemen aan een van de toertochten.

De organisatie heeft twee tochten uitgezet: 150 km en 75 km (ook geschikt voor e-bikers). Verdere info hierover kunt u vinden op: www.tour-de-brabant.nl

Van elke inschrijving gaat € 2,– naar het ANBI-fonds van Finn: stichting Energy4Finn Wilt u meer weten over deze ziekte en sponsormogelijkheden, kijk dan op www.energy4finn.nl

 

Flinke club fietsers in het nieuw (Foto: Wil van Haaren)