banner

Sociaal Huis Oisterwijk start werkplaats


Sinds 1 april 2019 kent Oisterwijk de stichting Sociaal Huis Oisterwijk, een samenwerking van sociale ondernemers. Na het organiseren van Oisterwijk aan Tafel en het geplande Circus in de Zorg, komt er nu ook een werkplaats.

Werk en opslag bij de kringloopwinkel zorgt voor een win-win situatie.

De fysieke plek voor een uitleenpunt voor WMO hulpmiddelen, een Sociale Leer-/Werkplaats voor reparatie en recycling (waarbij kansen geboden wordt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vluchtelingen en statushouders, mensen met een beperking en veteranen), het toekomstig verzamelen en recyclen van gebruikte goederen (oude metalen, kleding en papier) en tot slot het organiseren van een rommel-/ruilmarkt … is gevonden bij Kringloopwinkel Re-Use op het industrieterrein in Oisterwijk.

De organisatie en de kringloopwinkel zien in deze samenwerking een ‘win-win’ situatie: Een belangrijke bijdrage aan behoud van ons milieu, die tegelijk een sociaal doel dient. En daarmee een concrete stap is in het vorm geven aan een duurzame gemeente Oisterwijk.

Voor meer informatie, mail naar info@sociaalhuisoisterwijk.nl

 

DTZ logo low

Delen: