banner

Petticoat in Natuurtheater Oisterwijk (+ Film)


De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt ook dit jaar weer een prachtige musical naar Oisterwijk.

Petticoat de musical in Natuurtheater Oisterwijk

Na een tour door het land en een goed bekeken serie op televisie, komt Petticoat deze zomer naar het sfeervolle natuurtheater. Het verhaal Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afkeurt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit Groningen dat graag droomt over een toekomst in de muziek, maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van Arjan van Twisk (regie), Dave Hanhart (muziek) en Ron van Riel (arrangementen). Avondvoorstellingen: 21, 22, 28, 29 juni en 5, 6 juli Aanvang 20:00 uur. Middagvoorstellingen: 23, 30 juni Aanvang 14:30 uur. Verkooppunten kaarten: www.vos-oisterwijk.nl / Tabakszaak Paijmans / aan de kassa op de dagen van de voorstelling. De kaarten kosten €16,50 per stuk.