anytime

PAREL Express Oisterwijk zoekt chauffeurs en gidsen


De PAREL Express is sinds vorig jaar dagelijks inzetbaar voor diverse activiteiten binnen de Gemeente Oisterwijk. Naast de reguliere toeristische-, evenementen en thematische-ritten wordt de PAREL Express ook veelvuldig ingezet voor sociaal-maatschappelijke doelen. Het project Ontmoeting in Beweging is daar een goed voorbeeld van. Op maandag- en vrijdagochtend ondersteund de PAREL Express dit fantastische project. Daarnaast is de PAREL Express te boeken voor feesten, partijen, buurt- en vriendenfeesten en bedrijfsuitjes etc.

Met De PAREL Express door de bossen van Oisterwijk

Stichting Ons Oisterwijk (beheerder van de PAREL Express) heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van het woord. De Stichting is onafhankelijk en wordt gevormd door vrijwilligers. Met inzet van de PAREL Express verbinden we jong en oud, ondernemers en inwoners, gehandicapten, mindervaliden en minder bedeelden met de maatschappij. Met de Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk, Heukelom en Moergestel.

De Zomertoer
Ook dit jaar rijdt de PAREL Express de Zomertoer. Deze wordt verzorgd in de weekeinden (op zaterdagen en zondagen) vanaf 1 mei tot en met 1 oktober in de vorm van “hop on hop off”.

De Natuurtoer: Met Natuurgids Frans Kapteijns
De Natuurtoer wordt verzorgd op de laatste woensdagmiddag van elke maand; met uitzondering van de maand juli, want dan heeft onze Boswachter Frans Kapteijns vakantie.

De Culinaire Tour: Elke laatste vrijdag van de maand
De culinaire tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De PAREL Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe.

De Oisterwijkse PAREL Express, stap maar in! (Foto: Joris van der Pijll).

Vrijwilligers

Vanwege de verruimde inzet van de PAREL Express zoekt de Stichting Ons Oisterwijk chauffeurs, gidsen en conducteurs. Lijkt u het ook leuk om samen met ons team de Parel in ’t Groen/Oisterwijk te promoten? Interesse of heeft u nog vragen? … stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@onsOisterwijk.nl, dan nemen zij spoedig contact met u op.