banner

Opening Anytime Fitness Haaren


Zaterdag 29 juni van 13:30 uur tot 15:30 uur vieren de medewerkers van Anytime Fitness in Haaren hun officiële opening. Wethouder Verschuren van onder meer Sport en Volksgezondheid zal om 14.00 uur de officiële openingshandeling verrichten.

Het team van Anytime Fitness in Haaren.

Bij Anytime Fitness Haaren, aan de Driehoeven 68, heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te sporten in een moderne en prettige omgeving met de nieuwste apparatuur. De gecertificeerde fitnesscoaches begeleiden je graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen. Speciaal voor leden is er de Anytime Fitness Workout App waarin je voortgang bijgehouden wordt en waar ook je trainingsschema’s in te vinden zijn. Daarnaast is er een groot aanbod van groepslessen zowel live als virtueel.