glasvezel

Oisterwijk Wandelt in het bos


Loop een eindje mee met Wandelgenootschap “Oisterwijk Wandelt”.

Oisterwijk wandelt

Wat is er heerlijker dan een uur of anderhalf eens lekker te wandelen in de Parel van Brabant? We wandelen op een creatieve manier, genietend van de natuur in ons mooie Oisterwijk. Het gaat niet over lange afstanden, het gaat niet om de snelheid, het is gewoon genieten van de mooie plekjes die we tegenkomen, door de bossen en langs de vele vennen.

Wandelen is goed voor alles. Het hart, de bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: wandelen werkt mee aan een goed humeur.

Wandelt u mee?

Elke dinsdag om 14.00 uur bij Boscafé De Rode Lelie aan de Adervendreef 4a te Oisterwijk. Deelname is gratis.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stichtingoisterwijkcentraal.nl of bellen met Yvonne Willems 06-83238371.