banner

Probeer massages gratis in Oisterwijk


“Kom binnen, natuurlijk heb ik tijd……. “ zegt masseuse Marga Jansen van De Sterrestraal.

Marga Jansen verzorgt massages in Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk.

Vol trots vertelt ze over haar gehuurde ruimte in Hotel Boschoord in Oisterwijk. “Vanaf 1 mei worden door mij massages gegeven in hotel Boschoord in Oisterwijk,” vertelt Marga. Manager van het hotel vult aan: “Om de gasten van het hotel en inwoners van Oisterwijk en omstreken iets extra’s te kunnen bieden, zocht Marga met De Sterrestraal een ruimte. “Gezien de gedrevenheid en de ervaring van Marga bij Lifestyle resort Devarana in Den Bosch en de Thermen in Rosmalen heb ik vol vertrouwen dat het goed gaat komen met De Sterrestraal hier in Oisterwijk.”

Hotelgasten en inwoners van Oisterwijk en omstreken kunnen voortaan op vaste dagen/avonden een heerlijke massage krijgen. Marga vult aan: “Na een kort introductiegesprek kiezen we een massage op maat die bij u past. De mogelijkheden zijn: ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue/diepte massage, RSI-massage of voetreflex massage.”

DUS… KOM, PROBEER, VOEL EN ERVAAR ………!

Kennismakingsmassage

Om bekendheid te geven aan het feit dat Marga in hotel Boschoord in Oisterwijk massages gaat verzorgen is het mogelijk om op de volgende datums GRATIS een massage te proberen en kennis te maken met Marga van De Sterrestraal. Deze datums zijn: zaterdag 11 mei, dinsdag 14 mei (vanaf 18.00 uur), dinsdag 4 juni (vanaf 18.00 uur) en zaterdag 22 juni.

Reserveringen en informatie voor de bovenstaande datums kan via het telefoonnummer: 06-38821472  LET OP: VOL=VOL

Voor informatie zie de website: www.desterrestraal.nl

Groeten en tot snel…

De Sterrestraal

Marga Jansen