banner

Nieuw kunstwerk voor De Vloet in Oisterwijk


Op vrijdag 21 juni werden bewoners van De Vloet in Oisterwijk verrast met een nieuw kunstwerk en diverse creatieve activiteiten.

Het kunstwerk van Luc Verschuren bij Thebe De Vloet dat door medewerkers van Somers werd ingekleurd.

‘We waren blij dat we konden doen wat we het liefste doen, namelijk schilderen. In dit geval onze schilderkunst aan de wereld laten zien en deze een beetje vrolijker maken,’ aldus de medewerkers van schildersbedrijf Somers. Op bijgaande foto is de afbeelding te zien die is gemaakt door Luc Verschuuren. Deze werd kleurrijk ingekleurd. En ook de bewoners van De Vloet konden aan de slag; zij werden verblijd met een eigen schilderij welke ze mochten inkleuren naar eigen inzicht. ‘Het was fantastisch om te zien hoe de bewoners met schilderstalent hiervan hebben genoten.’
’s Middags werden er nog wat andere activiteiten met de bewoners gedaan, zoals puzzelen, bloemschikken en wandelen. De middag werd afgesloten met live muziek en een hapje en een drankje.

Inzenden
Iets moois meegemaakt? Durft er iemand voor u te zorgen, of heeft u zelf iets gedaan waar u een goed gevoel van kreeg? Mail uw reactie naar dtz@oisterwijknieuws.nl onder vermelding van Durf te Zorgen.
 

DTZ logo low