banner

Nachtvlinder avond bij IVN Oisterwijk


Wil je kennis maken met het verborgen leven van Nachtvlinders?

Lezing over vlinders

Kom dan op vrijdagavond 14 juni 2019 naar de kruidentuin van Kruid of Zo, Oirschotseweg 69 te Moergestel. Vanaf 20.00 uur zal een lid van de Insectenwerkgroep IVN Oisterwijk uitleg geven. Nachtvlinders spelen een belangrijke rol in de natuur bijvoorbeeld als bestuivers van planten maar ook als voedsel voor andere dieren, onder andere vleermuizen. Het zijn fascinerende insecten, met fraaie vleugelpatronen en soms bijzonder kleurrijk.
Daarna gaan wij buiten kijken. De nachtvlinders worden gelokt met een speciale lamp. Je kunt deze dan van dichtbij zien.
U bent van harte welkom en deelname is gratis.

Let op! Bij slecht weer (Regen, of Windkracht 5) gaat het niet door! Zie daarvoor www.ivnoisterwijk.nl