anytime

HOCO Oisterwijk speelt Bingo voor spieren


MHC HOCO zet zich in voor het goede doel ‘Spieren voor spieren’. Dit goede doel zet zich in voor kinderen met een spierziekte en MHC HOCO wil hier graag een steentje in bijdragen. MHC HOCO organiseert daarom een weekend dat in teken staat van Spieren voor Spieren.

MHC HOCO D1 in actie voor Spieren voor Spieren

Op vrijdagavond 30 augustus om 20:00 uur wordt er een bingoavond georganiseerd in het sportcafé van MHC HOCO. Hierbij wordt ook gezorgd voor verzorgde borrelplanken en natuurlijk leuke prijzen! Op zaterdagmiddag 31 augustus, vindt er van 13:00 tot 16:30 uur een leerzame clinic plaats op de hockeyvelden van MHC HOCO. Op deze dag zullen er leuke activiteiten zijn met onder andere een (sprint)snelheidsmeter, doolhof, behendigheidsmat, speelsters van Oranje-Rood dames 1, HOCO dames 1 en HOCO heren 1.

De kosten voor de bingo zijn €7,50 per persoon en voor de clinic bedraagt ook een bijdrage van €7,50 per kind.

Iedereen is van harte welkom, dus schrijf je snel in voor de gezellige bingoavond en de leerzame clinic! Het gehele inschrijfgeld en al de opbrengsten gaan uiteindelijk naar het goede doel. Wil je vooraf al iets sponsoren? Neem dan een kijkje op de actiepagina www.sportenvoorspieren.nl/team/mhc-hoco. Inschrijven kan via bvdtje@hotmail.com. Graag tot dan!