anytime

Het allerlaatste feest van Nevelo Oisterwijk


Het begon ooit op 23 mei 1930, waar nevelo ontstond vanuit vriendschap. Ruim 89 jaar later zien we deze vriendschapscultuur nog steeds terug. Toch valt het doek voor de ‘noeste eenheid’.

Dames Nevelo Oisterwijk werden eind van dit seizoen Kampioen. Zo waren er meer, samen feesten ze en sluiten ze af. Volgend seizoen gaan ze met Taxandria en RKSV Oisterwijk verder onder de naam Trinitas. (Foto Annita Schepens)

‘Het allerlaatste seizoen (2018/2019) is bijna ten einde. We laten een mooie geschiedenis achter ons, maar gaan met nieuwe energie de toekomst tegemoet. Niet voordat we SV Nevelo een waardig afscheid geven. Dit doen we door D’n Donk nog één maal op z’n grondvesten te laten trillen. Dit allerlaatste feestje zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2019. Deze dag (met een lach en een traan) is speciaal voor jullie. Voor jong, oud, leden en ook oud-leden.’

Het programma
Jeugd & G-elftal: Voor de jeugd en het G-elftal is een bruisend middagprogramma georganiseerd van 12:00 tot 17:30. De teamleiders zullen hierover persoonlijk bericht krijgen.
Senioren: Een unieke huldiging voor de jubilarissen vanaf 18:00. Jubilarissen worden persoonlijk uitgenodigd door het bestuur. Leden en oud-leden op leeftijd (die niet van het feestgedruis houden) kunnen op dat zelfde tijdstip binnen wandelen en het glas heffen op SV Nevelo (graag vooraf even melden bij Mart van den Nieuwenhuizen Tongelreep 32 5061RH Oisterwijk of 0610042128).
Allen: Vanaf 20:00 zal het knallende feest losbarsten!