banner

Gezamenlijk tennistoernooi voor Groot Oisterwijk


Zaterdag 6 juli wordt bij LTV Haaren het eerste Groot Oisterwijk Tennistoernooi gespeeld, in samenwerking met tennisclubs uit Moergestel, Oisterwijk en Haaren!

M.T.V. Stokeind Moergestel, Teco Tennis Oisterwijk, Tennisvereniging Sla Raak Oisterwijk en L.T.V. Haaren hebben – vooruitlopend op de samenvoeging van het dorp Haaren bij de andere dorpen die momenteel al onderdeel uitmaken van de Gemeente Oisterwijk – besloten om bestuursleden, commissieleden en andere leden van verschillende leeftijden op een sportieve manier kennis te laten maken met elkaar. Niet alleen kennismaking met elkaar maar ook de samenwerking zoeken in sportieve en maatschappelijke thema’s. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan de thema’s om de leden te behouden, ze meer te laten sporten en de sociale cohesie onderling te vergroten.

Een probleem bij tennisverenigingen is dat er te weinig jeugdleden zijn om competitieteams samen te stellen. Door samenwerking tussen de verenigingen kunnen gecombineerde jeugdteams worden gevormd. Meer spelen geeft ook meer plezier en betrokkenheid bij de club. Ditzelfde probleem komt ook bij de oudere leden voor. Door samenwerking kunnen hier ook gecombineerde teams worden gevormd zodat er meer gespeeld kan worden.

L.T.V. Haaren heeft aangeboden de faciliteiten in Haaren te gebruiken voor het eerste Groot Oisterwijk Tennistoernooi. Hiermee toont de Haarense vereniging dat ze zich (al) verbonden voelt met Oisterwijk. Maar, voordat Haaren bij Oisterwijk komt, komt Oisterwijk naar Haaren voor het eerste Groot Oisterwijk Tennistoernooi aan de Sportlaan 4, 6 juli van 12.00 tot 18.00 uur met daarna een gezellig samenzijn.

Inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen of een bezoek te brengen.