anytime

Films Intents Festival Oisterwijk (deel 3)


De eindshow was weer geweldig; na een kort donderende hemel brachten Superhelden het Intents Festival tot een overweldigend einde!

Afgelopen week (klik onderaan dit bericht door naar eerdere foto albums en films), gisteren en ook komende dagen volgen er vast nog meer leuke filmpjes en foto’s van het Intents Festival in Oisterwijk!

Hier deel 3 in de serie, met vooral hele mooie foto’s tijdens de overtrekkende donderwolken, en niet te vergeten, om te beginnen, het zwemfestijn met maar liefst 250 Intents bezoekers!

Intents Poolparty!

Intents Festival Poolparty in zwembad De Leye Oisterwijk

‘In januari zijn we rond de tafel gegaan met de organisaties, omdat we ieder jaar veel aanloop hadden. We hebben dit jaar iets meer willen doen,’ aldus de locatiemanager van zwembad De Leye in Oisterwijk. Bezoekers van het Intents Festival konden online kaarten kopen en binnen korte tijd waren er 250 kaarten verkocht. Met vijf bussen werden de zwemmers naar het zwembad gebracht. Er was van 10.00 tot 13.00 uur een Intents DJ, en ook de begeleiding werd door Intents Festival georganiseerd. ‘Dus al met al een top feest. Volgend jaar een vervolg, maar dan groter, omdat we¬† dan buren zijn.’ Het nieuwe zwembad dat in die tussentijd geopend zal worden, staat bijna naast het evenemententerrein.