anytime

De leukste filmpjes van Oisterwijk in Beeld


Oisterwijk in Beeld nodigt u graag uit voor een gezellige filmmiddag op zondag 23 juni van 14.00 tot 16.00 uur in de huiskamer van het Inlooppunt. Die middag is gratis.

U ziet dan de leukste filmpjes van en over Oisterwijk die deze vereniging in haar 5-jarig bestaan heeft gemaakt. Welke? Dat is een verrassing. Het programma is ook dit keer weer zeer gevarieerd met diverse filmpjes over vroeger maar ook recentere evenementen en gebeurtenissen komen aan bod. En wat zo leuk is: alle filmpjes gaan over Oisterwijk.

Extra

Joost maakt samen met zijn vrouw Hennie en diverse mede-vrijwilligers  films over Oisterwijkse organisaties, historie en gebeurtenissen (Foto: Joris van der Pijll).

Bovendien zal Annie Goverde u met een korte fotopresentatie laten zien hoe tijden veranderen, ook als het gaat over de beleving van de natuur.

Noteer deze datum in uw agenda, kom naar het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 en geniet van informatie en beelden over Oisterwijk. Het wordt een gezellige middag. U hoeft niet te reserveren. En … bij een film hoort natuurlijk popcorn!

De filmpjes van Oisterwijk in Beeld zijn te zien op You Tube, de website www.oisterwijkinbeeld.nl en draaien mee in de filmpjes op deze website. Dus als u geen gebruik maakt van internet is dit uw kans om deze mooiste filmpjes toch te zien. U bent van harte welkom.