banner

Beeldbank Oisterwijk: Dronevlucht boven de kerk


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Dronevlucht boven Joannes- en Petruskerk

Dronevlucht rond de twee kerken van Oisterwijk (Fragment uit film van Hans Schader)

Zou u het niet heerlijk vinden eens boven Oisterwijk te kunnen vliegen? Trouwlaantje, brandweertoren, voorste stroom, het oudste huis en nog veel meer te kunnen bewonderen vanuit de lucht? Niet zo heel makkelijk te realiseren, maar, er is een waardig alternatief dat u een sterk benaderend gevoel geeft. Hans Schrader stuurde zijn drone de lucht in en laat u o.a. rakelings langs de Petruskerk scheren. Prachtige beelden, ook de Joanneskerk laat zich vanuit de lucht fantastisch bekijken. Twee kerken! Een Heel geschikt filmpje zo tussen Hemelvaart en Pinksteren! Kijken dus! Behalve als u hoogtevrees hebt…