koopzondag

Andere kijk op dementie bij Alzheimercafé Oisterwijk


De volgende café-avond is op dinsdag 18 juni met als thema “Andere kijk op dementie”.

In gesprek met gastspreker en elkaar bij Alzheimer café Oisterwijk

Caroline Nuiten is tijdens deze avond gastspreker. Zij is de dochter van een moeder met dementie. Zij vertelt over haar zoektocht naar een goede manier om te kunnen omgaan met de ziekte dementie van haar moeder en wat zij in dat proces geleerd heeft. Tevens vertelt zij over haar familie; hoe iedereen een andere kijk heeft op de dementie van haar moeder. En wat dit voor hen betekent.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low