anytime

Zondag Garagesale in Pannenschuur Oisterwijk


Op zondag 26 mei kun je als verkoper vanuit je garage, voortuin of openbare ruimte bij je woning spullen verkopen.Jij blijft dus lekker thuis, terwijl de kopers naar je toe komen.

Een eerdere garagesale in de wijk Waterhoef.

Maak gebruik van je verkooptechnieken en/of geniet van deze dag waarbij vele (buurt-)bewoners op de been zijn. Voor de inwoners van de wijk de Pannenschuur bestaat de mogelijkheid om spullen te verkopen tijdens de garagesale. Natuurlijk zijn alle inwoners van de gemeente en omstreken van harte welkom om de garagesale te bezoeken en spullen over te nemen. De garagesale zal van 10:00 tot 16:00 uur duren en deelname is gratis.

Om deel te kunnen nemen als verkoper, kun je je voor 21 mei inschrijven via garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com. Geef daarbij uw adres en naam door. Indien u niet in de gelegenheid bent om te e-mailen kunt u maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 12:30 telefonisch aanmelden bij Contour de Twern op 013-5284080 of een voicemail inspreken. Voor meer informatie kunt u bellen met Tanja Pieters telefoonnummer 0683614509, email tanjapieters@contourdetwern.nl Na inschrijving ontvangt u een raamposter om iedere medebewoner te laten weten dat u meedoet. Daarbij weten de bezoekers waar ze op 26 mei terecht kunnen. De poster ontvangt u enkele weken vooraf.

De deelnemers treft u in de straten: Oude maasje, Pannenschuurlaan, Langvennen Zuid, Akkerstraat, Udenhoutseweg, Den Herd, Jan Linthorststraat, Dieze, Dommel, Sprendelingenstraat, Molenacker, Kerkacker, Gender, De Lange Kant, De Schouw, Kapelaan Sleegerstraat, Den Deel, Pannenschuurplein, Bevrijdingsplein en Jan Brunnekreefstraat.