banner

Vacature: Horeca toppers in Oisterwijk


Hotel Restaurant Meneer van Eijck is op zoek naar enthousiaste horeca toppers die in de avonduren, weekenden en/of vakanties willen werken!

Kom werken bij Hotel Restaurant Meneer van Eijck

Meneer Van Eijck is gelegen aan de Rosepdreef 4. Wanneer je bij Meneer Van Eijck binnenstapt, zal jij je meteen thuis voelen!

Wij beschikken over een uitstekende keuken en over 12 knusse hotelkamers. Daarnaast zijn wij de meest populaire trouwlocatie in Brabant en verzorgen wij maar liefst 50 bruiloften per jaar!

Dus ben je klaar met school, wil je wat bijverdienen en weet je hoe je een feestje moet bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Openstaande vacatures:

BEDIENINGSMEDEWERKERS
AFWASSERS
GASTVrOUW ONTBIJT/HOUSEKEEPING

Wat bieden wij:

Een jong en gezellig team
Flexibele werkuren
Diversiteit in werkzaamheden
Goede arbeidsomstandigheden
Fooiregeling

Een bonus wanneer jij minimaal 2 maanden bij ons werkt!

Contact
Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kom eens langs, bel of stuur een mailtje naar info@meneervaneijck.nl en wie weet maak je binnenkort deel uit van gezellige ons team!

 

**********

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low