banner

Tour de Brabant start inschrijving


Nu de mei maand is begonnen en er alweer wat kilometers in de benen zitten, is het tijd om met een gerust hart weer in te gaan schrijven voor Tour de Brabant editie 2019.

Je kunt dat bijvoorbeeld doen via de website van Tour de Brabant, zodat weer tijdig de stuurbordjes met je naam erop gereed kunnen worden gemaakt. Ook dit jaar is er weer een bijzondere mooie tocht uitgezet die richting West-Brabant gaat. Er zijn bij vertrek, aankomst en onderweg een paar mooie locaties waar men even kan genieten van een lekker bakske met wat lekkers erbij. De start en finish is in Moergestel bij IL Cuore, Stokeind 11. Waar ook gelegenheid is om zich te verkleden en bij terugkomst te douche. Er is dit jaar een route van 75 km en 165 km uitgezet , er kan gestart worden vanaf 08.00 uur. De routes zijn ook dit jaar digitaal beschikbaar.

 

Flinke club fietsers in het nieuw (Foto: Wil van Haaren)