banner

Sponsorloop basisscholen Oisterwijk gaf heerlijk resultaat!


BS Coppele en SBO Mozaik hebben voor de actie van Oisterwijker Ruud Marcelissen de zolen onder hun schoenen uit gelopen.

‘De kinderen hebben het ongelofelijke bedrag van  Euro 6043,35 opgehaald, wat natuurlijk helemaal geweldig is. De totaalstand van mijn actie is nu Euro 10.449,-!’ Ruud is superblij:  ‘Het is ongelooflijk wat er in betrekkelijk korte tijd aan inzet is gegeven door zowel de leerkrachten als de hulpouders en niet te vergeten de helden van de school, alle kinderen die het uiterste hebben gegeven en boven zichzelf zijn uitgestegen met deze prestatie.’

Ruud is klaar voor de start, samen met enkele basisschoolleerlingen in Oisterwijk.

Ook de EHBO vereniging Oisterwijk heeft gratis hun diensten aangeboden en schildersbedrijf Kienhuis kwam met twee kisten appels aan voor de jeugd. ‘Sporten verbroederd en soms halen persoonlijke familieomstandigheden het beste in mensen naar boven, daar is dit het bewijs van.’

Ruud Marcelissen uit Oisterwijk is 46 jaar, gehuwd en 3 kinderen, en gaat de halve marathon lopen voor het Prinses Beatrix Spierfonds, en dan met name voor onderzoek dat MD de wereld uit moet helpen. ‘In september 2016 is bij mijn vrouw de progressieve spierziekte MD 1 vastgesteld. Omdat dit een erfelijke ziekte betreft werden de kinderen in oktober 2016 gezien door de neuroloog, die bij twee van hen een DNA onderzoek instelt, helaas kregen we op 26 januari 2017 het bericht dat ze beide de ziekte hebben. Je komt in een wereld waarin alles onzeker word, je moet als personen en als gezin helemaal opnieuw de weg vinden in zorg en structuur. Inmiddels 2 jaar verder lijkt dit gelukt, al blijft het elke keer weer een uitdaging.’

Ruud zoekt hiervoor sponsoren, en doneert de opbrengst aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Wil je Ruud helpen? Mail dan naar Ruud ruud.marcelissen@home.nl of bezoek zijn Facebookpagina.

 

DTZ logo low

Delen: