banner

Spelletjes doen bij Westend Talent Oisterwijk


Elke woensdag komen de deelnemers van WestendTalent bij elkaar. De groep bestaat inmiddels uit 25 trouwe bezoekers en uit zo’n tien incidentele bezoekers. Kortom: een gezellige club 50-plussers die leuke dingen met elkaar doen. Er wordt steeds uitgekeken naar de volgende woensdag.

Samenkomst bij Westend Talent

In de oneven weken wordt er altijd koffie gedronken. Wel en wee wordt met elkaar gedeeld, de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld en er wordt getrakteerd als mensen jarig zijn. Mensen zijn geïnteresseerd in elkaar en op deze manier houden ze elkaar in het oog. Als er een trouwe bezoeker ontbreekt wordt altijd even gevraagd wat de achterliggende reden is. WestendTalent fungeert als sociaal netwerk in de wijk Westend. Mensen voelen zich er door gesteund.

Op de woensdagen in de even weken worden er ook spelletjes aangeboden. Met name het rummikuppen en het sjoelen zijn populair. Zo af en toe komt ook het ganzenbordspel en de kaarten uit de tas. De spelletjes worden gespeeld in een gemoedelijke sfeer. Het gaat niet om winnen of verliezen, maar om de gezelligheid en om samen bezig te zijn. En tussendoor is ruimte voor een grapje en een lach, waardoor het er ontspannen aan toe gaat.

Het gezelschap is op dit moment nog op zoek naar een aantal mensen die ook van spelletjes houden. Kom gerust eens binnen lopen. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar in De Coppele en wordt u in een warme sfeer ontvangen. Ziet u er tegenop om alleen de drempel over te komen? Dat snappen zij helemaal. Ze hebben dat namelijk allemaal een keer gedaan en vonden dat spannend. Je kunt in dat geval altijd even bellen met Tanja Pieters van ContourdeTwern. Zij helpt u graag de drempel over. U kunt haar bereiken op 06 836 14 509 of via e-mail op tanjapieters@contourdetwern.nl

DTZ logo low