banner

Oisterwijks gezin kreeg droomdag


Familie Marcelissen uit Oisterwijk, bekend misschien ook van de sportende Ruud die met zijn sponsorloop recent in de aandacht kwam, heeft een geweldig dag meegemaakt.

Op zaterdag 11 mei was het voor hen een spannende dag. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is het leven met spierziekte in  het gezin. In alle vroegte werden zij door Wilfred en Erna, vrijwilligers van Stichting Droomdag, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Met de familie op pad, op uitnodiging van Stichting Droomdag.

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. De politie zocht contact met gezin nadat een boef was ontsnapt uit de cel. Met behulp van de kinderen werd die snel weer achter slot en grendel gezet. Ook was er een fotoshoot ter herinnering. Het was een dag voor het gezin om even heerlijk te kunnen ontspannen en de glimlach op de gezichten waren een lust voor het oog. Na een gezellig samenzijn met live muziek en het diner was er voor de kinderen een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee ze de dag nog eens kunnen herbeleven.

Binnenkort ontvangen zij een film en foto’s van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Ruud laat zich voor zijn activiteiten graag sponsoren, en doneert de opbrengst aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Wil je Ruud helpen? Mail dan naar Ruud ruud.marcelissen@home.nl of bezoek zijn Facebookpagina.

Voor Stichting Droomdag kan je meer informatie vinden op hun website Stichtingdroomdag.nl

 

DTZ logo low