anytime

Oisterwijker stevig in de bekeuringen


Een 36-jarige Oisterwijker is donderdag 30 mei 2019 omstreeks 19.20 uur op de Hugo de Grootstraat in Tilburg na een serie verkeersovertredingen aangehouden omdat hij zich niet voldeed aan de vordering om zijn rijbewijs te tonen en vanwege wapenbezit. In zijn auto werd namelijk nog een wapenstok aangetroffen.

Agenten zagen op de van Limburg Stirumlaan een auto over de stoep rijden. Ze besloten de bestuuurder een stopteken te geven, dit werd genegeerd. Vervolgens zagen de dienders dat die automobilist bij het verlaten van een uitrit geen voorrang verleende aan een fietser en met hoge snelheden door de straten reed. De politiemensen hebben op de Burgemeester van de Mortelplein hun zwaailicht en sirene aangezet waarna de bestuurder zijn auto op de Hugo de Grootstraat alsnog tot stilstand bracht.

Bekeuringen

De Oisterwijker  is voor de navolgende zaken bekeurd
-Niet gebruiken rijbaan,
-Negeren stopteken,
-Geen voorrang verlenen,
-Niet op eerste vordering rijbewijs tonen;
-Wapenbezit.