anytime

In Memoriam: Henk Jansen Audacia Moergestel


Donderdagmorgen ontving Audacia het zeer treurige nieuws dat Henk Jansen, Audacia-man in hart en nieren, aan een hartstilstand is overleden.

Namens Bestuur en leden SV Audacia, memoreren zij Henk:

Wederom is een prominente Audacia-vrijwilliger plotseling uit ons midden gehaald. Henk was keeper van ons eerste elftal toen ze in 1973 kampioen werden. Daarna heeft hij nog tot op late leeftijd in vele elftallen gevoetbald en gekeept. Tevens is hij in die tijd al begonnen met het geven van keeperstrainingen voor onze jeugdkeepers en selectiekeepers, want keepen was zijn grote passie. Later is hij daarnaast ook elftalleider geworden, scheidsrechter bij jeugd en seniorenwedstrijden, klusjesman en kon Audacia altijd een beroep op hem doen als er iets moest gebeuren. Henk bezocht alle wedstrijden van zijn (klein)kinderen, was bij alle wedstrijden van het eerste aanwezig en was trouwe bezoeker van de clubavond.

Henk Jansen

Henk heeft een echt voetbal gezin. Zijn vrouw Lies heeft ook vele vrijwilligerstaken bij Audacia vervuld. Zijn dochter is bestuurslid jeugdzaken, zijn schoonzoon leider van het eerste, zijn zoon voetbalt zelf nog en zijn kleinkinderen zijn ook allemaal fanatieke Audacia leden.

Henk was altijd energiek en zette er zijn schouders onder en stond voor iedereen klaar. Dat gemis zal enorm groot zijn voor Audacia. We wensen Lies, Monique, Jack, Kees, Judith, Rick, Bram, Cas, Stef, Noor en overige familie en vrienden heel veel sterkte toe.