banner

Garagesale in Westend Oisterwijk


Op 23 juni van 10.00 tot 15.00 uur organiseert de werkgroep Garagesale van WestendTalent een garagesale. De aanmeldingen lopen op dit moment binnen. Er zijn al een aantal enthousiaste buurtbewoners die zich hebben aangemeld.

Esther Leys en Tamara Swanenburg aan het Marcuspad (Foto: Carien van de Pas).

Lekker vanuit eigen huis, garage of tuin uw overbodige spulletjes verkopen. U hoeft niet te slepen; het kan allemaal vanuit huis en de kopers komen gewoon naar u toe. En het levert nog geld op ook! Gezellig vanuit uw eigen huis in uw eigen buurt uw overtollige spullen verkopen. Natuurlijk zijn alle inwoners van Oisterwijk en omstreken welkom om op 23 juni te komen kijken in het Westend. 

Deelnemers zijn te herkennen aan posters voor de ramen, maar vooral ook aan de spullen voor de deur. Er is dit jaar een kleinere werkgroep dan andere jaren. Dat betekent onder andere dat u de deelnameposter via de mail krijgt of hem op kan halen in De Coppele.

 Inschrijven als verkoper kan op de volgende manieren:

  • Via de mail: westendtalent@contourdetwern.nl
  • Langskomen tijdens de koffieochtend bij Ontmoetingscentrum De Coppele, tussen 10.00 en 11.30 uur. De laatste mogelijkheid is op dinsdag 4 juni.

 

Albert Nooren en zijn kleinkinderen Sjors en Kailou zaten in de Kastanjestraat (Foto: Carien van de Pas).