koopzondag

Garagesale in de Waterhoef? Dat is de vraag!


Het is bijna een traditie: de garagesale in het Waterhoef. Na een aantal succesvolle en gezellige jaren staat het voortbestaan van de garagesale in de Waterhoef onder druk. Niet omdat er niet genoeg deelnemers zijn, maar omdat de werkgroep die het organiseert te weinig leden heeft. Daarom is de werkgroep garagesale van de Waterhoef op zoek naar twee enthousiastelingen.

Garagesale in de Waterhoef

Al een aantal jaar op rij organiseert de werkgroep de garagesale in de wijk Waterhoef; vorig jaar groeide het aantal deelnemers naar ruim 100. Het was vorig jaar dan in sommige straten ook gezellig druk. Zowel de kopers als de deelnemers waren erg enthousiast. Op sommige plaatsen groeide het zelfs uit tot buurt borrels en buurt barbecues.

Ook dit jaar worden de eerste vragen al weer gesteld: in welk weekend wordt dit jaar de garagesale gehouden? Helaas zijn een aantal deelnemers aan de werkgroep garagesale moeten stoppen. Voor de voortgang van de garagesale zijn we dan ook hart op zoek naar een aanvulling in de werkgroep. We zijn vooral op zoek naar mensen die het leuk vinden om wat administratieve en uitvoerende handelingen te verrichten. Je moet daarbij denken als het maken en kopiëren van de flyers, posters, het registreren van de deelnemers, het maken van een plattegrond, etc. We kunnen je vooral veel gezelligheid, vriendelijkheid en dankbaarheid bieden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tanja Pieters (06 836 14 509 of tanjapieters@contourdetwern.nl).