banner

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Lekker uitgerust en mogelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Wie weet zit er een leuke vrijwilligersfunctie voor jou bij.

 Aan de slag!
Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten. 

Voor vrijwilligerswerk in een groep

Coördineren van informele zorg

Ben jij betrokken bij mensen die te maken hebben met sociaal isolement of een verliessituatie? ContourdeTwern in Oisterwijk zoekt voor de werkgroep informele zorg een vrijwillige coördinator.

1 op 1 contact

Lekker fietsen

Houdt u van fietsen en liever niet alleen? Wellicht dat u samen met een mijnheer van begin 80 jaar die fysiek zeer fief is, samen wekelijks een fietstocht wil maken. Mijnheer heeft altijd veel gefietst en praat graag over de tochten die hij heeft gemaakt en over de wielrensport.

Of fietsen op een tandem?

Zonnebloem op pad met de Duofietsen

Koppel die beiden slechtziend zijn missen maatjes die dat samen met hun willen doen. 1 à 2 keer per maand een lekkere tocht fietsen op de tandem van rond de 30 à 40 km en een onderling gezellig contact. Wie fietst er met hen mee?

Mantelzorgondersteuning

Voor een echtpaar in Moergestel zoeken we een vrijwilliger die bij mevrouw wil blijven zodat mijnheer even wat tijd voor zichzelf heeft. Graag op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag. Een praatje maken met mevrouw, een kleine wandeling maken en spelletje doen om de middag te vullen. Zo heeft mijnheer wat tijd voor ontspanning.

Goed Wonen Oisterwijk

Lijkt het je leuk om een maatje te zijn voor een bewoner van Goed Wonen Oisterwijk en samen met deze bewoner allerlei leuke activiteiten te ondernemen? Je kunt echt iets betekenen voor iemand die je ondersteuning heel goed kan gebruiken.

Andere vacatures

Verkeersregelaars

Help jij de organisatie van Jaarmarkt Oisterwijk een succes te maken van de jaarmarkt (laatste zondag van juli) door je in te zetten als verkeersregelaar? Meld je dan snel aan.

Restaureren stoommachine

Ben jij iemand die graag sleutelt? Stichting Stoommachine Oisterwijk zoekt vrijwilligers met een technische achtergrond die willen helpen bij het restaureren van de stoommachine.

Opknappen van de stoommachine (Foto: Joris van der Pijll).

Coderdojo begeleider

Vind jij het leuk om kinderen en jongeren van 7 tot 17 jaar te leren programmeren, websites bouwen, apps, programma’s en games te ontwikkelen? Bibliotheek Oisterwijk is naar jou op zoek voor de Coder dojo.

Vrijwilliger bij zorgcentrum de Vloet

Vind jij het leuk om iets te betekenen voor ouderen? Zorgcentrum de Vloet zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden, zoals een praatje maken, wandelen met rolstoel gebonden bewoners, meehelpen bij activiteiten en dergelijke

Voorzitter

Ben jij iemand die het in de vingers heeft om te verbinden, motiveren en communiceren? Zonnebloem afdeling Moergestel is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Vind jij het leuk om te werken met jeugdige vluchtelingen?

Stichting de Vrolijkheid zoekt vrijwilligers die de jonge vluchtelingen willen begeleiden tijdens creatieve workshops.

Wil jij je inzetten voor de Jozefparochie?

De parochie zoekt vrijwilligers voor administratieve klussen, schoonmaak en onderhoud van tuin en begraafplaats.

Geef jij de gasten van het Inlooppunt een welkom gevoel?

Het Inlooppunt zoekt gastvrouwen/gastheren die de gasten ontvangen met een kopje koffie of thee en een praatje. Er worden voor verschillende dagdelen vrijwilligers gezocht.

Meehelpen in de moestuin

Vind jij het leuk om in de tuin te werken? De Kerkhovense Molen zoekt vrijwilligers voor het bijhouden van de moestuin bij de molen.

Werk jij graag met pony’s en wil je iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking?

Stichting Huifbedrijden de Vosjes zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het verzorgen van huifbedrijden voor cliënten met een verstandelijke beperking. Het werkadres van de stichting is in Biezenmortel.

 Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low

 

 

Delen: