banner

Eerste honderd dagen van Oisterwijkse wethouder Stefanie Vatta


De stralende jonge en ooit miss Stefanie Vatta heeft de eerste honderd dagen als Oisterwijks wethouder achter de rug. 

Stefanie Vatta samen met deelneemster Ine, bij een werkbezoek aan een van de sociaal-maatschappelijke activiteiten in Oisterwijk.

‘De eerste honderd dagen zijn voorbij gevlogen!’ zo schrijft zij op social media. ‘Elke dag is anders, altijd is het uitdagend, soms ingewikkeld, telkens word ik weer verrast door nieuwe ontmoetingen: de hard werkende nuchtere ondernemers in het kader van portefeuille economie, de bevlogen vrijwilligers in het sociaal domein, de vrolijke kinderen bij de vele verschillende sportverenigingen…’

‘Wat een eervolle, gave job! Samen met inwoners, medewerkers, collega bestuurders en de gemeenteraad… samen bouwen we elke dag aan een vredige samenleving. Dát is politiek. En dat is hartstikke mooi. ‘