banner

Doe mee met de Oldtimerrit in Haaren


Zondag 26 mei start in Haaren al weer de twintigste Pluimenrit. Een gezellige toertocht voor oldtimer bromfietsen én hulpmotoren.

Zondag start de oldtimer Pluimenrit in Haaren

Voor het 20e jaar op rij organiseert stichting de Pluimenrit een gezellige toertocht voor oldtimer bromfietsen én hulpmotoren. De route is volledig bewegwijzerd zodat eenieder in zijn of haar eigen tempo de tocht kan rijden. De reguliere tocht is +/-85 km lang, maar u kunt ook kiezen voor de hulpmotoren-variant van +/- 55 km. Een bezemwagen is aanwezig in geval van pech.

De Pluimenrit is in 1993 gestart met het organiseren van een jaarlijks terugkerende bromfietsrit, waarbij het genieten van de oldtimer-bromfiets hobby, de mooie omgeving/toerrit en de gezelligheid centraal staan. Met trots zijn ze nu toegekomen aan het 4e lustrum en nodigen zij u van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere rit. Wat er bijzonder aan is, ervaar het zelf! U bent van harte welkom op zondag 26 mei bij Borrel- en Dinercafé Juffrouw Jopsen, Driehoeven 2 in Haaren N-Br.

Inschrijven kan op de dag zelf; vanaf 10.00 en om 12.00 start de rit. Het inschrijfgeld bedraagt € 9,00  Meer informatie: www.Pluimenrit.nl

Delen: