banner

Dames Nevelo Oisterwijk Kampioen


Bij de vandaag gespeelde Kampioenwedstrijd Audacia VR1 – Nevelo VR1 op het sportpark in Moergestel zijn de dames van Nevelo winnaar en Kampioen geworden.

Dames Nevelo Oisterwijk Kampioen (Foto Annita Schepens)

Beiden teams konden kampioen worden, dus het was een spannende wedstrijd. De Nevelo Dames waren tot nu toe ongeslagen en dat wilde ze graag zo houden. Beide teams gingen dan ook vol in de aanval. In het 1e kwartier had Audacia echt wel kansen, maar Nevelo kwam toch snel met een 0-1. Hierna kwamen de rood-witte dames op stoom en werd het snel 0-3. Nog voor de rust scoorde Audacia en kwam de spanning weer terug. Na rust werd het spel hervat en kwamen er spannende en strijdende momenten waarbij de goed fluitende scheidsrechter Eric correct optrad. Uiteindelijk werd het 2-4 en konden de dames van Nevelo hun welverdiende kampioenschap gaan vieren. In de kantine van Nevelo barstte het feest los en dat ging door op de bierfiets door Oisterwijk.