anytime

Bloemen en taart bij nieuwe Jumbo Pannenschuur Oisterwijk


Jumbo opent op woensdag 29 mei de deuren van een nieuwe supermarkt, aan het Pannenschuurplein in Oisterwijk.

De huidige medewerkers van de EMTÉ winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Oisterwijk en omgeving graag om 9.00 uur.

Het team uit de Pannenschuur ging recent naar een training bij de Jumbo Academy in Veghel.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 2 juni).

Ondernemer Geert Denissen, tevens ondernemer van Jumbo Oisterwijk Fabriekspad en Jumbo winkels in Moergestel en Berkel-Enschot, is trots op de nieuwe winkel: “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. De winkel telt nu ruim 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers. Samen met dit teamkijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in deze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”