banner

Bizar leuk verhaal over een jas in een auto


Jas Gezocht en oh ja. Een grijze Toyota…denk ik……….. Een bizar verhaal.

Lees, lach, denk en deel je met me mee? Dank je wel.

Ok. Afgelopen week was ik met mijn gezin bij mijn ouders in Oisterwijk. Mijn vader kreeg een nieuwe heup, ondersteuning was zeer wenselijk, dus wij naar Oisterwijk. Geen probleem, fijn en dierbaar om te kunnen ondersteunen, alles meer dan prima.

Een van de klusjes afgelopen zaterdag (4 mei) was om wat spullen naar de milieustraat te brengen en daarna Aardebeien en Asperges te halen in Haaren. Maar ja. Ik was de hele week al op zoek naar het lekkerste Worstenbroodje, had die nog niet gevonden, dus onderweg gestopt bij bakkerij Gilles in Haaren voor een worstenbroodje en een appelflap voor mijn zoon die mee was.

Tot zover gaat alles goed. Terug bij de auto doe ik de achterdeur open, leg mijn jas achterin, ga voorin zitten om het worstenbroodje en de appelflap op te eten, steek daarna de sleutel in het slot maar krijg de auto niet gestart. Ik nog een keer proberen, Nog een keer, kijk nog eens naar de versnellingen, kijk nog eens om me heen, kijk nog eens goed om me heen en jawel…….
verkeerde auto.

Verkeerde auto? Inderdaad. Ik ben in een auto voor mij gaan zitten die net voor ‘mijn’ (vaders) auto stond, zelfde kleur, die daar erg op lijkt en die open was waardoor ik het niet in de gaten had.
Lachend, de ergste kruimels wegvegend en ietwat beschaamd klimmen we uit de auto. Ik kijk nog even rond of de eigenaar in de buurt is (het is niet wat u denkt….) vertrek met mijn eigen auto om er vervolgens thuis achter te komen dat ik mijn jas heb laten liggen……..
Ja lach maar.

Nu hoop ik vooral dat ik mijn jas weer terugkrijg. Iemand heeft afgelopen zaterdag namelijk een jas gevonden in zijn auto (Huh??) en niet begrepen waar deze jas vandaan kwam.
Bij deze….Sorry.

Dus ken je iemand die een sterk verhaal heeft verteld waar een auto en een jas in voorkomen of ken je iemand in de buurt van Haaren e.o. met een zilver/zilvergrijze SUV. Vraag dan of hij/zij een jas heeft gevonden. Ik ben er erg blij mee als deze weer terugkomt. Delen mag ook. Ik had liever gedeeld dat ik de Himalaya heb beklommen, maar afgelopen zaterdag was dat het niet. Dank alvast!

Verdere details:

Het is een jas van het merk Spray Way. Blauw met een oranje binnen voering. In de binnenvoering zaten oogdruppels van het merk Artelac. De auto waar ik in heb gezeten is volgens mij een toyota geweest. Deze stond geparkeerd ter hoogte van Mary’s schoenen en tassen kerkstraat nr 67. Achter de voorstoel stond een treetje radler. Kleur auto: Zilver/zilvergrijs. Model RAV4? of landcruises. De auto van mijn vader is een Subaru Forester. ter vergelijking.