anytime

Bezoekers Intents Festival na middernacht niet met NS naar Tilburg


Wie komend weekend na middernacht vanuit Oisterwijk naar Tilburg wil krijgt het lastig.

Intens veel bezoekers komen af op Intents Festival Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

In reactie op een verzoek van een Intents Festival bezoeker, die zaterdag na middernacht vanuit Oisterwijk via het station per trein richting Tilburg wil vertrekken, laat NS weten dat dit niet mogelijk is. De trein die dan nog vertrekt, gaat alleen richting Eindhoven.

Er worden door de festival organisatie bussen ingezet van en naar het station, maar daar rijden na 23.45 uur geen treinen meer richting Tilburg. Volgens NS hebben ze daartoe geen verzoek gekregen van de organisatie, en is daar geen rekening mee gehouden.

De organisatie houdt rekening met de laatste trein; om 23.30 uur vertrekt de laatste pendelbus richting station.

Het advies aan de festivalbezoekers is goed de pendelbus-tijden van Intents Festival  en de reisplanner van NS te bekijken…