anytime

Bezoek Oisterwijk op de fiets met de allernieuwste knooppuntenkaart


Tip voor inwoners, toeristen en recreanten, een uitvinding, de allernieuwste knooppunten-routekaart!

Gastvrij

Direct goed ontvangen door twee enthousiaste fietsers (Foto: Leny van Schijndel)

Afgelopen week fietste Annita Schepens en Leny van Schijndel ter introductie van deze nieuwe kaart, langs de vele leuke plekjes in Oisterwijk. Deze keer geen foto’s van de mooie natuur en terrasjes, maar kiekjes van de gastvrije ontvangst bij diverse pleisterplaatsen.

Kaart
Annita weet als geen ander, hoe fijn de knooppuntenroute werkt, en ook hoe graag mensen geïnformeerd worden over aantrekkelijke routes en plekjes. Als lokale Oisterwijkse fietsverhuurder helpt ze dagelijks recreanten en groepen op weg, al of niet met huur- of eigen fiets, met een diversiteit aan arrangementen. ‘Het is een kaart die broodnodig is, waarop het hele knooppunten-netwerk van de gemeente Oisterwijk en omliggende dorpen op staat.’

TIP
De kaart is uiteraard bij Annita verkrijgbaar, maar ook bijvoorbeeld bij TIP (voorheen VVV Oisterwijk) en het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.