glasvezel

Bezoek Oisterwijks Natuurtheater na opknapbeurt


Vanaf zondag 26 mei gaat het zomerseizoen in het openluchttheater aan de Gemullenhoekenweg 147 in Oisterwijk van start , met een opgeknapt theater.

De hele zomer kan het publiek in Oisterwijk genieten van diverse openluchtvoorstellingen. Van sprookjesmusical tot roofvogelshow en van theatervoorstelling tot popconcert. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen het poppentheater en natuurlijk laat ook de grote paarse pratende vogel Amio zich weer zien. Nagenoeg alles is nu of later te zien in onze agenda!

Opknapbeurt

Op zondag 5 juli 1936 werd het Natuurtheater geopend

Dit voorjaar heeft het amfitheater een grondige opknapbeurt gehad. Het metselwerk is helemaal schoongemaakt. Als extra voorziening is er een aparte ingang voor mindervaliden gemaakt en zijn er trapleuningen geplaatst. In totaal zijn er 600 zitplaatsen.

013 op locatie

Uniek is de samenwerking met 013 in Tilburg. In augustus vinden er drie dagen op rij openluchtconcerten plaats. Diggy Dex, Roxeanne Hazes, Wende Snijders en Typhoon zullen dan acte de présence geven.

Uniek

Eind augustus presenteren de filmmakers van Oisterwijk in Beeld de natuurfilm ‘De parel in het Groen’, een film die iedere Oisterwijker gezien moet hebben!