banner

Bezoek het Caravan Pimpfestival in Oisterwijk


In het weekend van 17 tot en met 19 mei strijken er ruim 120 gepimpte caravans en campers neer op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk. Het leuke is dat deze unieke reispaleisjes op 18 mei (bijna) allemaal van binnen en buiten te bewonderen zijn! Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij.

Caravans pimpen is hot!

Kom kijken en leer van de meesters! Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 18 mei tussen 11 en 17 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom! De entree is gratis.

Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops, stapelbed maken, kastjes verven, er wordt zelfs ter plekke een caravan bestickerd en je krijgt waardevolle aankooptips van expert Jaap. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.