banner

Bestuurder verlaat locatie na ongeval Oisterwijk (Update)


Politie zoekt een automobilist die een aanrijding heeft veroorzaakt in Oisterwijk.

Omstreeks 20:45 uur heeft een bestuurder de macht over het stuur verloren aan de Pannenschuurlaan in Oisterwijk en een plattegrondbord omver gereden.

Berger trekt auto los uit de ravage in de berm ( Foto Toby de Kort)

De bestuurder is daarna weggelopen richting de N65. Diverse Politie eenheden gingen opzoek naar de verdachte. Volgens ooggetuigen was de man geschrokken, onder de indruk van het gebeuren en is deze niet direct weggelopen. Het duurde enige tijd voordat de politie kwam. De bestuurder was toen weggelopen.

De schade aan het voertuig en bord zijn groot. De gemeente is ter plaatse omdat stroomkabels vrij liggen.  De berger heeft de auto afgevoerd.

Update:
De Politie liet maandagochtend weten dat het gaat om een 23-jarige man uit Berkel-Enschot. Hij kreeg vermoedelijk een klapband, raakte in een slip en kwam tegen het infobord tot stilstand. De man is volgens de politie in paniek weggegaan, maar kwam later terug.
Delen: