banner

Bezoek Oisterwijks Natuurtheater voor Belle en het Beest (+ Film)


In het Oisterwijkse Natuurtheater gaat op zondag 26 mei om 14.30 uur de nieuwste productie van Theatergroep Trappaf in première.

Belle en het Beest in Natuurtheater Oisterwijk

De groep heeft vorig jaar haar 50 jarig jubileum gevierd en vanaf 1989 brengt de groep jaarlijks musicale familievoorstellingen in het Oisterwijkse openluchttheater. Na producties als Alice in Wonderland, de Tovenaar van Oz, Aladdin en Repelsteel heeft de spelersgroep dit jaar gekozen voor Belle en het Beest. Er is een eigen invulling aan dit beroemde verhaal gegeven, met nieuwe teksten en personages, waarbij het basisverhaal stevig overeind blijft. Voor de nieuwe liedjes componeerde Ron van Riel wederom prachtige muziek. Het geheel onder regie van Loes Schouten – Lommerse.

Na de première zijn er nog uitvoeringen op 30 mei (Hemelvaartsdag), 2, 9 en 10 juni telkens om 14.30 uur en op zaterdag 1 juni een avondvoorstelling om 19.00 uur. Trappaf heeft de entreeprijs wederom op € 5,00 kunnen houden. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar vóór aanvang van de voorstelling aan de kassa’s van het theater (pinnen is niet mogelijk) of reserveren via www.theatergroeptrappaf.nl/reserveren. Tot ziens in het fraaie Oisterwijkse openluchttheater.