koopzondag

Vroege vogelwandeling rond Belversven Oisterwijk


Het voorjaar wordt door de meeste mensen ervaren als de mooiste tijd van het jaar. Overal bloesem en nieuwe blaadjes aan de bomen. Maar ook een kakofonie van vogelgeluiden in de vroege ochtend.

Zo mooi!! (Foto: Marijn van den Heuvel)

Op zondag 21 april (eerste paasdag) gaat IVN kijken en luisteren naar de vogels in en rond het Belversven en omliggende bos- en heidegebied. Vele zomervogels zijn weer terug uit hun overwinteringsgebied. De wandeling start die zondagochtend om 07.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Posthoornseweg in Oisterwijk (parkeerplaats kruising Burg. v/d Oeverweg / Posthoornseweg). De excursie is gratis en duurt maximaal 3 uur. Ervaren gidsen met telescopen zullen de wandeling begeleiden. Goede wandelschoenen en een verrekijker zijn belangrijk.