banner

Vrijwilligers Taalhuis op Oisterwijkse markt


Volwassenen die beter willen leren lezen, rekenen of computeren, kunnen zich melden bij het Taalhuis. Elke dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur zitten in Tiliander vrijwilligers klaar om u te woord te staan.

Afgelopen donderdag gingen de Taalhuismedewerkers de markt op om de mogelijkheden van Taalhuis onder de aandacht te brengen. Ze boden marktbezoekers een gelukspoppetje aan waar een kaartje aan vastgemaakt was met informatie over het Taalhuis. Mensen reageerden vaak blij verrast. Ook vertelden de vrijwilligers dat er mensen zijn die wat extra geluk best kunnen gebruiken. Niet iedereen heeft vroeger namelijk goed leren lezen, schrijven of – nog niet zo lang geleden – met de computer leren werken.

Taalhuis ging de markt op

In Oisterwijk zijn naar schatting 1200 mensen die deze basisvaardigheden onvoldoende hebben. Het Taalhuis wil daar wat aan doen. Zij roepen mensen die moeite hebben met de basisvaardigheden op om zich te melden bij het Taalhuis. Kom op dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur naar Tiliander.

Iedereen verdient een tweede kans op onderwijs. Het Taalhuis geeft advies over de scholingsmogelijkheden in Oisterwijk en omgeving. Vrijwel altijd vinden we een mogelijkheid. De trainingen en cursussen zijn over het algemeen gratis. Een kans die u niet kunt laten lopen.

Wilt u meer informatie en bent u niet in de gelegenheid om op dinsdag naar de Tiliander te komen? Bel of mail naar Tanja Pieters, Taalhuis coördinator in Oisterwijk via 06 836 14 509 of mail tanjapieters@contourdetwern.nl

Leest u deze informatie over het Taalhuis en kent u iemand voor wie dit interessant is? Vertel het verder!

DTZ logo low