banner

Vrijheid in echt vrouw zijn


Zondag 28 april van 10.00 tot 16.30 uur geeft Monique van Adrichem van Vrouwenavontuur een workshop over passie, liefde, creativiteit, levenslust, schaamte, schuld en verlangen. Je maakt contact met je seksuele energie, signalen van je lijf (her)kennen, schaamte loslaten en zo meer.

Monique van Adrichem – Vrouwenavontuur

De intiemste relatie is die met jezelf. Schaamte voor je seksualiteit, je lijf, je lust, je verlangen. Angst voor overgave. Nare ervaringen. Oordelen uit de buitenwereld. Je kunt er het contact met je eigen seksualiteit door kwijt raken. De signalen van je lijf herken je niet of je luistert er niet naar, je spreekt je verlangen en je grenzen niet uit. Je liefde, je passie, je creativiteit, je levenslust, stromen als je contact hebt met je eigen seksuele energie.

Wil jij het vuurtje van je seksuele energie weer aanwakkeren? Dan is deze dag workshop iets voor jou.

‚Äč